Teambuilding DubbleB Your events, our expertise

Onze ervaring van meer dan 20 jaar in de organisatie van teambuilding stelt ons in staat een selectie van concepten te maken met echte toegevoegde waarde op het gebied van teamcohesie, interne communicatie tussen deelnemers en uitwisseling van vaardigheden.

Wij garanderen het ontwerp en de organisatie van coherente activiteit modules die voldoen aan strikte normen op het gebied van tijdbeheer, inhoud van de animatie, professionele drietalige supervisie (Frans, Nederlands, Engels) en natuurlijk beveiliging.

Wil je een origineel teambuilding organiseren?

Afhankelijk van de capaciteit en de beschikbaarheid, zal het worden gehouden op het Domaine du Fraichau, op de venue van uw keuze, bij een van onze partners in België of zelfs in de buurlanden.

Een teambuilding bij Dubble B:

U vindt alle essentiële aspecten van een succesvolle teambuilding terug met Dubble B:

  • Ideeën delen en beslissingen nemen
  • Leiderschap en creativiteit
  • Conflictoplossing
  • Planning en targeting van doelen
  • vertrouwen

Toegankelijk voor iedereen:

Onze concepten zijn meestal haalbaar ongeacht het weer. Als dit echter niet het geval was, hebben we altijd oplossingen om onze evenementen aan te passen en kunnen we u een alternatief aanbieden.

Iedereen kan deelnemen omdat er in onze concepten zowel fysieke, maar ook intellectuele of precisie tests aanwezig zijn.